08/03/2024

 Напередодні свята 8 березня у бібліотеці відбулася важлива розмова - застереження від представниці патрульної поліції пані Катерини. Вона попередила дітей про можливості шахрайства у соціальних мережах, про розумне спілкування та провела гру створення надійного пароля. Бібліотекарі у свою чергу презентували книгу Анни Гресь " Діти та гаджети" та запропонували переглянути її для закріплення отриманих знань. Представниці г/ о "10 квітня" пані Алла та пані Анастасія для корисного та приємного спілкування в товаристві друзів запропонували цікаві розваги. На майстер класі діти мали змогу зробити своїм матусям подарунок. Наприкінці малеча отримали від г/ о "10 квітня " солодкі смаколики.

Дякуємо представниці патрульної поліції, представницям г/ о "10 квітня" за корисні, цікаві, веселі та приємні контакти!








28/02/2024

 Зловісні ракети й артилерія -російське лихосилля- перетворили нас на дітей повітряних тривог. Укриття, втечі, очікування й невідомість, інші міста і країни - наша нова реальність. Але ми вбережемося, переможемо та неодмінно перетворимося на дітей повітряних поцілунків.
Сьогодні пройшла розмова з групою дітей та дорослих про воєнне сьогодення, про бажання миру, перемоги. Разом з волонтерами "Червоного хреста" створювали квітки повітряних поцілунків, мрій та надій.









01/02/2024

Аплікація "З Україною у серці"

 Напередодні свята Єдності бібліотекарі філії №23 побували у дитячому садочку 43 підготувавши для малечі аплікацію "З Україною у серці". Дітвора активно, із задоволенням взялась за творчу роботу.

Бібліотекарі ознайомили дітлахів з книжковими новинками, зробили фізичні та емоційні хвилинки.

 

31/01/2024

Годівниці для птахів

 Кожен день це неймовірні історії, неймовірні пригоди та неймовірно позитивні емоції!

Спілкування з нашими читачами, спільні зусилля надихають на нові цікаві заходи! Разом з волонтерами "Червоного хреста" ми маємо можливість сприяти у дітей  бажання читати, дізнаватися про нове! Сьогодні у дитячій бібліотеці №23 робили годівниці для птахів, використовуючи пляшки з пластику та від соку. Бережемо природу!

 

 

26/01/2024

Година спомину "Голокост: цього не можна забувати"

 25.01.24 на замовлення територіального центру соціального обслуговування населення Пересипського району бібліотекарі філіалу №23 підготували годину спомину, присвячену пам'яті жертв голокосту. Лук'яненко Тетяна представила книги Марціна Щегельського "Ковчег часу", Джойна Бойн "Хлопчик у смугастій піжамі", "Країна Романія". Підопічні територіального центру дізналися багато жахливих фактів про страшні  події того часу.

19/01/2024

 Напередодні свята Соборності України у дитячій бібліотеці 23 пройшла лекція "Історія  України: війна з російським ворогом за нашу Соборність". Її провів доктор історичних наук , співробітник одеського обласного центру патріотичного виховання та дозвілля дітей та молоді Олександр Музичко. На заході була присутня керівник одеського обласного центру патріотичного виховання та дозвілля дітей та молоді Наталія Михайленко.Вона зацікавилася подальшою співпрацею з нашою бібліотекою. Лекція виявилася дуже цікавою. Читачі та бібліотекарі жваво вступали у діалог, ставлячи питання та отримуючи відповіді. Бібліотекарі підготували зустріч з колегами зі Львову, провівши телеміст "Львів - Одеса - міст єднання "для привітання зі святом, поділилися з коліжанками своїми книжковими новинками.Читачі бібліотеки подякували своїми літературно- музичними виступами. Особлива подяка маленьким художникам з садочку "Солларс" за чудові малюнки. За їхньою згодою вони будуть передані пораненим захисникам.














12/01/2024

 Для читачів!

Ви , як завжди - найкрутіші !

Дякуємо усім хто вчора прийшов на   майстер клас! Завдяки вам ми отримали чудовий настрій! Ваші неймовірні фантастичні намальовані роботи дають впевненість в вашій багатій уяві! А все завдяки книгам! Читайте і надалі!

Дякуємо нашім партнерам з "Червоного хреста" за підтримку та допомогу у нашій роботі!