15/09/2023

 Сьогодні у бібліотеці філії 23 відбувся захід присвячений Дню демократії. Для дітей та дорослих бібліотекарі провели годину спілкування " Демократія-основа сучасної держави".

Взявши за приклад казкові твори роз'яснили значення слова "демократія", проінформували про виникнення демократії за часів стародавньої Греції, провели гру "Та" чи "Ні" та завдяки інсценізації української казки "Рукавичка" розкрили головні ознаки демократичної країни.









 Є багато див на землі, створених при­родою і зроблених руками людини. І серед них найбільше диво з див — книга. У ній весь неосяжний світ. Усе, що створено людським розумом, усе, до чого прагне наша душа, має своє ві­дображення у книзі. Якщо з малку привчати діточок до спілкування  з книжковим світом, то у майбутньому людство отримає  мрійників, обдарованих спеціалістів, талановитих митців та професійних майстрів. Але , найголовніше, добрих, позитивних , людяних людей!

Це розуміють, як ніхто, дитячі бібліотекарі філіалу 23 .Тому із задоволенням прийшли до чудової  малечі у дитячій садочок "Солларс" та познайомили з новинками дитячої літератури.