13/08/2024

 12 серпня -міжнародний день молоді. Бібліотекарі запропонували відзначити цю подію молодіжною тусовкою " День натхнення, енергії й запалу". А допомогли їм голова громадської організації "Серця у долонях" Катерина Антіпова та представники козацького театру "Отаман" керівник Едуард Леченко ,бо переконанні,що молодь це наше майбутнє! Емоції на подвір'ї біля бібліотеки просто зашкалювали позитивом та радістю ! Конкурси , дискотека підкорили серця як дорослих так і молодих! На добру згадку спільне фото у бібліотеці надало ще більш значущості святу Молоді!

Дякуємо за підтримку та допомогу Антиповій Катерині!



06/08/2024

 3 серпня святкувався День Кавуна! Сьогодні для своїх маленьких читачів дитячого садочку "Sollars" бібліотекарі підготували багато приємних сюрпризів!

Малеча подивилася театральну постанову за мотивами казки Олени Пчілки "Ходить гарбуз (а у нас Кавун) по городу",прийняли участь у рухливій грі "Кавунові таланти", майстер клас" Шматочок- кавунчик на пам'ять " та посмакували Кавунові смаколики.





03/08/2024

 З 1 по 7 серпня кожного року клоуни по всьому світу відзначають своє професійне свято – Міжнародний тиждень клоунів.

Всі звикли бачити клоунів завжди усміхненими та кумедними, вважаючи їх життя суцільними веселощами. Але смішити людей – це важка праця, до якої треба ставитися з повагою

Тому бібліотекарі запропонували своїм читачам побути у ролі клоунів та спробувати подарувати один одному веселощі та радість. Допомогою їм стали бібліотечні книжки Єгора Бенкендорфа "Щасливе дитинство" та історії Валерія Шульжика "Фунтик невловимий". А на папері діти мали змогу розмалювати мордаху свого клоуна.